Έρχονται οι καλικάντζαροι!

tsoxi

Συνευρωπαίοι μου, συνέλληνές μου,
προσέξτε τι θα ψηφίσετε την Κυριακή. Εάν ψηφίσετε ΟΧΙ ο τόπος θα γεμίσει καλικάντζαρους κομμουνιστικής προελέυσεως, με κέρατα,δηλητηριώδεις ουρές και μεγάλα, γαμψά βρόμικα νύχια. Πρόκειται για μεταλλαγμένο είδος ανθρωποεοδών που κατασκευάστηκαν στα μυστικά εργαστήρια της Βόρειας Κορέας έπειτα από πολυετείς αναλύσεις στο DNA του Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς το οποίο και κατάφεραν να αναπαράξουν. Τούτοι οι κομμουνιστικοί καλικάντζαροι έχουν επίσης την ικανότητα να μεταμφιέζονται ώστε να περνούν απαρατήρητοι και να ξεγελούν τους καλούς ανθρώπους. Ζουν ανάμεσά μας, συνευρωπαίοι μου και συνέλληνές μου και χτυπούν την κατάλληλη στιγμή, όπως πώρα που προσπαθούν με ένα ΟΧΙ να ξεπαστρέψουν το ευρωπαϊκό έθνος μετατρέποντάς το σε βλαχοβαλκανομπαρόκ συνοθύλευμα ανθρωποειδών που αντί για ευρώ θα επαναφέρει τις συναλλαχές σε είδος. Δύο αυγά για μισό ζάχαρη, και μισό λίτρο λάδι για ένα κιλό αλεύρι. Οι καταχθόνοιοι τούτοι τύποι, σκοπεύουν να μας οδηγήσουν στην καταστροφή. Εισχωρούν εντός της ζωτικής περιοχής των καλών ανθρώπων κι όποιον πετύχουν, του επιτίθενται στα μουλωχτά, του κόβουν το λαιμό με σκουριασμένο κονσερβοκούτι και σημαδεύουν τα θύματά τους με σφυροδρέπανο στο μέτωπο. Λέγεται πως βοηθούνται από μυστικές υπηρεσίες χωρών που έχουν χαρακτηριστεί ως τρομοκράτες όπως η Κούβα (φτου Παναγία μου) και η Βενεζουέλα. Ευτυχώς που κάποτε σώσαμε τη Χιλή από έναν τύπο, Αγιέντε αν θυμάμαι το λέγανε, που ήθελε να εφαρμόσει ό,τι κια αυτός ο αρχικαλικάντζρος Τσίπρας στην Ελλάδα. Εκείνου δεν του πέρασε, στείλαμε τα τανκς και καθαρίσαμε. Μ΄αυτόν εδώ τον οργισμένο βαλκάνιο αντί για τανκς αποφασίσαμε να χρησιμόποιήσουμε πιο νεωτερικές μεθόδους αντικαθιστώντας τα άρματα με τράπεζες και λοιπές δυνάμεις του σύγχρονου δημοκρατικού καπιταλιισμού. Καθότι εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε δημοκράτες κι αγαπάμε την Ελλάδα και τη δημοκρατία. Θέλουμε να τη σώσουμε γι΄αυτό βάλαμε τους υπαλλήλους μας κάνουν αγώνα εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών που κατέλαβαν την εξουσία με πραξικοπηματικές εκλογές και τώρα επιθυμούν να την εδραιώσουν με ένα πραξικοπηματικό δημοψηφισμα.
Η πατρίς κινδυνεύει, συνευρωπαίοι μου και συνέλληνές μου.Οι καλικάντζαροι βρίσκονται προ των πυλών.Νυν υπέρ πάντων αγών, να σώσουμε τις τράπεζές μας, να εξοντώσουμε τους χαραμοφάηδες συνταξιούχους, να πληρώσουν οι τεμπέληδες έλληνες ΦΠΑ 34%, να απολύσουμε μερικές ακόμη χιλίάδες και να μειώσουμε τους μισθούς, επειδή μόνον έτσι θα λειτουργήσει η ανταγωνιστικότητατης οικονομίας και να καταργήσουμε κάτι σταλινο-δικτατορικές αρλούμπες όπως εργασιακά δικαιώματα, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, συνδικάτα, απεργίες και διάφορες κομμουνιστικές συνωμοσίες.
Την Κυριακή, λοιπόν, συνευρωπαίοι μου και συνέλληνές μου, οφείλουμε στην πατρίδα μας μια δυναμική απάντηση. Δε θα περάσει ο καλικαντζαρισμός.
Ψηφίζουμε Ν Α Ι !
Και τώρα ας ψάλλουμε όλοι μαζί
Σε γνωρίζω από την όψη του ευρώ την τρομερή
σε γνωρίζω από την τρέλα την φιλοευρωπαϊκή
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των τραπεζών τα ιερά
Και σαν πρώτα ανδρειωμένα τα λαμόγια στη σειρά!

Υ.Γ. Συνευρωπαίοι μου, συνέλληνές μου, μόλις πληροφορήθηκα πως οι άθλιοι οχτροί μας έχουν ξεκινήσει να τυπώνουν τις πρώτες δραχμές και -ωχ, Παναγία μου, βόηθα!- θα έχουν επάνω τους το πρόσωπο του βδελυρού σφαγέα Άρη Βελουχιώτη. Γρηγορείτε, κινδυνεύουμε, έρχονται οι Ερυθροί Χμερ!!!
ΝΑΙ, για να σώσουμε την παρτίδα (Παρτίδα, όχι πατρίδα)
Ραντεβού στα γουναράδικα ή Ψυχή βαθειά, αν προτιμάτε.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s