Συνομιλίες με το θεό!

(αναδημοσίευση από το ΧΟΡΤΙΑΤΗ, Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2012)

Γράφει ο Στράτος Κερσανίδης

Είναι πλέον γνωστό τοις πάσι πως όλα τούτα τα θεάραστα που μας βρήκαν δεν είναι παρά θεού θελήματα. Το Άγιο Μνημόνιο, το Άγιο Μεσοπρόθεσμο και η Αγία (κυβερνητική) Τριάς, δεν είναι παρά αποτελέσματα της ιδιαίτερης συνομιλίας του πρωθυπουργεύοντος Αντωνίου, με τον πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούντα. Κατά ομολογία του ιδίου, του πρωθυπουργεύοντος, ότι ακούει το θεό –βοήθειά μας!- πριν αποφασίσει για οτιδήποτε.

Κάπως έτσι, λοιπόν, επιπλέει η χώρα, ως κιβωτός του Νώε εν μέσω καταιγίδων, θυελλών, τυφώνων και τρικυμιών, έχουσα όμως ως πυξίδα το λόγο του θεού, ο οποίος εκπορεύεται δια στόματος Αντωνίου του πρωθυπουργεύοντος τη συνεπικουρία Ευαγγέλλου του εγωπαθούς και Φωτίου του οσφυοκάμπτου.

Κι αν ο Αντώνιος έχει το θεό ως συνομιλητή, πολύ περισσότερο αυτό συμβαίνει με τον άγιο Πειραιώς Καλλίνικο. Επίσημος εκπρόσωπος του ουρανού επί της γης, διαπιστευμένος από την Εκκλησία Α.Ε., άκουσε τη θεία φωνή να του λέει: «Καλλίνικεεε, ανέλαβε δράση γιατί ο τόπος γέμισε αντίχριστους! Σώσε τη χώρα από δαύτους. Μήνυσε τους άθεους, τους κίναιδους, τους βελζεβούληδες θεατρίνους που τόλμησαν να προσβάλουν τα ιερά και όσια με την αισχρά παράσταση ‘Κόρπους Κρίστι’.» Κι έτσι ο Καλλίνικος, ως εκπρόσωπος του θεού επί της γης, ζήτησε από τον εισαγγελέα τη δίωξη των συνεργατών του σατανά, κι ο εισαγγελέας, μη δυνάμενος να αντισταθεί στη φωνή του θεού, ενέδωσε στο θέλημά Του!

Και μια και μιλάμε για εισαγγελείς, μάλλον κάποια φωνή από το υπερπέραν, από εκεί μακριά που βρίσκονται του θεού τα ιδιαίτερα διαμερίσματα, θα έπρεπε να έφτασε στα αυτιά του λειτουργού της δικαιοσύνης, ο οποίος άσκησε έφεση εναντίον της αθωωτικής απόφασης για το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Άλλωστε είναι γνωστό, πως ο εν λόγω Βαξεβάνης, ανήκει σε μυστική εβραιοσιωνιστική οργάνωση, τα μέλη της οποίας πράττουν σύμφωνα με τις επιταγές του σατανά, με απώτερο σκοπό τη διάλυση του ελληνικού έθνους, την εξόντωση της φυλής και των υψηλών ιδανικών της Ελλάδας των ελλήνων χριστιανών. Άσε δε που ακούστηκε, πως προβαίνουν και σε ανθρωποθυσίες, επιλέγοντας τα ονόματα από κάποιες χαμένες λίστες!

Με τη φωνή του θεού ως οδηγό, λοιπόν, βαδίζει η χώρα επάνω στη δοξασμένη λεωφόρο των μνημονίων και της λογοκρισίας. Η πορεία τούτη είναι μονόδρομος ώστε να επιτευχθούν οι μεγάλοι εθνικοί στόχοι: Η εξόντωση των πολιτών που ενοχλούν με τις παράλογες απαιτήσεις τους. Η δημοκρατία που μας έχει σπάσει τα νεύρα με εκλογές, διαδηλώσεις και όλα τούτα τα αντιπαθή. Η ελευθερία του λόγου που επιτρέπει στον κάθε αντεθνικώς και αντιχριστιανικώς δρώντα, να υπονομεύει τα θεμέλια του έθνους.

Η μόνη σωτηρία είναι η υποταγή στην Αγία Εξουσία του Κεφαλαίου. Η κατάργηση της οχλοκρατίας μέσω συνεχών παραβιάσεων του Συντάγματος, ώστε το κεφάλαιο να κάνει τη δουλειά του. Η επιβολή του νόμου και της τάξεως, όπως αυτή εκπορεύεται από τα λόγια που ακούν οι διάφοροι από το θεό τους, δηλαδή από την Αγία Τρόικα, την οσία Μέρκελ, και τα ευαγή τραπεζικά ιδρύματα.

Και κοντά σε όλους αυτούς υπάρχουν και εκείνα τα γλυκά κι αθώα παιδάκια που την πατρίδα αγαπούν και τους οχτρούς της τους μισούν. Τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες, τα καλοσχηματισμένα ως αρχαιοελληνικά αγάλματα κορμιά και τα ευγενή ιδανικά. Είναι τα χρυσά αυγά της εθνικιστικής αναγέννησης της πατρίδας. Και είναι αυτοί που ακούν τις πιο πολλές φωνές. Συνομιλούν με το θεό, συνομιλούν με το Μεταξά, τον Αδόλφο, τον Μπενίτο, το Φράνκο, τον Πινοτσέτ, τον Παπαδόπουλο, τον Ιωαννίδη και όλους τα αγαθών προθέσεων ηγέτες που η επίσημη ιστορία αδίκως κατηγορεί. Τα χρυσά αυγά ακούνε φωνές που τους λένε να χτυπούν τους ανθρώπους που η φάτσα τους δεν ταιριάζει στα ιδεώδη της ιδανικής φυλής. Να απειλούν απροκάλυπτα, να επιτίθενται σε ανθρώπους, να παραβιάζουν τους νόμους. Τα χρυσά αυγά έχουν την ανοχή του κράτους το οποίο ακολουθεί την ναζιστική ατζέντα τους αδύναμο να αντιδράσει. Συγνώμη, λάθος! Όχι αδύναμο. Άβουλο! Κανείς δε θέλει να τα βάλει με τους νοσταλγούς των κρεματορίων, καθότι τους βολεύει. Άλλωστε, συνομιλώντας με το θεό, ο πανταχού παρών τους ανέπτυξε και την ιδεολογική πλατφόρμα που θα χρησιμοποιούν. Είναι η θεωρία των δύο άκρων. Κάτι σαν την αγία γραφή του κρατούντων.

Εν κατακλείδι ας διευκρινίσω πως, ευτυχώς ο θεός με τον οποίο συνομιλούν όλοι οι παραπάνω, βρίσκεται μέσα στην κούτρα τους. Γιατί ο θεός των πιστών, ως πάνσοφος που είναι, σιγά μην ασχοληθεί μαζί τους. Έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει.

Το κακό είναι πως όσο αυτοί ακούνε φωνές τόσο εμείς θα υποφέρουμε. Ρε, μήπως ήρθε η ώρα να ακούσουμε κι εμείς καμιά φωνή και να ξεμπερδεύουμε μ’ αυτούς;

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε