ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Τέσσερις είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας. Σε διπλανές στήλες υπάρχουν κριτικά κείμενα για το «Θεό της σφαγής» του Ρομάν Πολάνσκι και για τον «Άδικο κόσμο» του Φίλιππου Τσίτου. Προβάλλονται επίσης:

«Το χρονικό» του Τζος Τρανκ: Τρεις φίλοι ανακαλύπτουν «κάτι». Μετά από αυτό αποκτούν υπερφυσικές ικανότητες. Πως όμως μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό και να ελέγξουν αυτές τις ικανότητες; Ένα ενδιαφέρον θρίλερ τρόμου που στέκεται και στις ψυχολογικές συγκρούσεως των ηρώων. Τόσο με τους εαυτούς τους όσο και μεταξύ τους.

«The puppets» του Τζέιμς Μπόμπιν: Ο θρυλικός βάτραχος του Μάπετ Σόου, ο Κέρμτ, αναλαμβάνει δράση! Το περίφημο θέατρο Μάπετ κινδυνεύει να κατεδαφιστεί όταν ένας μεγιστάνας του πετρελαίου αποφασίζει να το αγοράσει και στη θέση του να κάνει μια γεώτρηση και εγκαταστήσει μια πετρελαιοπηγή! Το νέο φτάνει στα αυτιά του Γουόλτερ, του μεγαλύτερου θαυμαστή των Μάπετ, ο οποίος μαζί με τους φίλους του βρίσκει τον Κέρμιτ και από κοινού προσπαθούν να σώσουν το θέατρο. Η λύση είναι ένας τηλεοπτικός μαραθώνιος! Οικογενειακή κωμωδία

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s